Központok, szakorvosok > Allergia - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Központok, szakorvosok > 13 weboldal. Kategória leírása:

allergia.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Budai Allergiaközpont
http://www.allergiakozpont.hu/

Allergológia, Immunológia, Endokrinológia, Fül-orr gégészet, Bőrgyógyászat, Tüdőgyógyászat, Gyermekgyógyászat, Gasztroenterológia, Életmódtanácsadás, dohányzás leszoktatás, kozmetológia. Budapest, I.ker., Ostrom u. 16. - Allergiáról mindent, egy helyen.

Budai Allergiaközpont
Szent-Györgyi Albert Klinikai Centrum
http://www.dermall.hu/

Szegedi Tudományegyetem - Szent-Györgyi Albert Klinikai Centrum. Dermatológia, Allergológia. Bőrgyógyászati és Allergológiai klinika.

Szent-Györgyi Albert Klinikai Centrum
Allergiadoktor.hu
http://www.allergiadoktor.hu/

Tudjon meg minél többet az allergiáról és szabaduljon meg az allergia gyötrő tüneteiről! Ön allergiás és minőségi allergológiai szakellátást akar? Ráadásul azonnal, elérhető árakon? Akkor ez az oldal Önnek készült! A honlapon számtalan, képes illusztrációval is ellátott információt talál az allergiás betegségekkel kapcsolatosan. Így Ön részletesen megismerkedhet az allergia típusaival, a vizsgálatok fajtáival és allergia kezelési módszereivel egyaránt. Dr. Söjtöry Hajnalka allergológus-klinikai immunológus főorvos vagyok. VIII.kerületi Járóbeteg Szakrendelésen várom a gyógyulni vágyó allergiás betegeket.

Allergiadoktor.hu
Jobb Életért, Kiss János Alapítvány
http://www.jobbeletert.shp.hu/hpc/web.php?a=jobbeletert&o=alergia_teszt

Bőrgyógyászat, Kozmetológia, Nemi gyógyászat, Bőrrák megelőzés. Az allergia-teszteket azért végezzük, hogy megállapítsuk, mely légzési allergén (szénanátha, asztma), élelmiszer allergén (csalánkiütés) vagy kontakt allergén (ekcéma) váltja ki az allergiás tüneteket. Prick-teszt, Epicutan-teszt... Dr. Svajda Bernadett Magánrendelő: Székesfehérvár - Bejárat: az Alba Plaza felől, a Mátyás király krt. 11. mellett, a UPC és a Gazdabolt között.

Jobb Életért, Kiss János Alapítvány
Medic-Poliklinika
http://www.medic-poliklinika.hu/

Dr. Kecskés Gabriella magánszakorvosi rendelője. Allergia, asztma, ekcéma, és krónikus betegségek gyógyítása. 1052 Budapest, Városház u 14. A Medic Poliklinika, Budapest első magán-szakorvosi rendelője 1990 óta gyógyítja eredményesen az allergiás, krónikus, vagy esetleg ismeretlen eredetű, „gyógyíthatatlannak” tartott betegséggel küszködő pácienseit. A klinikát Dr. Kecskés Gabriella alapította, aki a Dr. Reinhold Voll német orvos által kidolgozott Voll-módszer kizárólagos magyarországi képviselője.

Medic-Poliklinika
Allergia Orvos
http://www.allergia-orvos.hu/

Dr. Zonda Igor allergológus és klinikai immunológus. Mint allergológus az allergiás betegségek felismeréséhez, azok kezeléséhez illetve megelőzéséhez tudok segítséget nyújtani. Rendelő: Budapest XII. kerület, Kiss János altábornagy u. 48/b. fszt 2.

Allergia Orvos
Medmis Intézet
http://www.medmis.hu/

Intézetünkben a szervezet IBR-SYSTEM®-el történő biológiai szabályozását, hőtérképet és termográfiai vizsgálatot végzünk a betegségek és az allergia okainak megszüntetésére törekszünk, így érjük el a végleges gyógyulást. Ön is meggyógyulhat! Korunk pestise az allergia. A lakosság negyven százaléka szenved e kórtól. Gyógyíthatatlannak hirdetik. Intézetünkben húsz éves kutató munkával sikerült megtalálni az allergia valódi okát, így ma már Ön is meggyógyulhat! Rendelőnkben hőtérképet készítünk és termográfiai vizsgálatot is végzünk.

Medmis Intézet
Budai Egészségközpont
http://www.bhc.hu

Intézményünkben mintegy 110 szakorvost, neves, nemzetközileg elismert szakembert kereshetnek fel több mint 40 szakterületen. Munkájukat képzett, empatikus személyzet és világszínvonalú orvos diagnosztikai műszerpark segíti. A páciensek igényeit előtérbe helyező szemléletnek és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a Budai Egészségközpont mára Budapest egyik vezető magánklinikájává vált. Jelenleg több mint 180hazai és multinacionális vállalat szerződött egészségügyi szolgáltatói vagyunk.

Budai Egészségközpont
Dr. Czompó Márta - Tüdőgyógyászat
http://www.czompo.hu/

Győr, Mónus Illés u. 46-48. fsz. 4. Asthmás, és szénanáthás betegek kivizsgálása és kezelése. Allergia Prick teszt. Ételallergiák vizsgálata. Légzésfunkciós vizsgálatok (spirometria)...

Dr. Czompó Márta - Tüdőgyógyászat
Körúti Orvosi Centrum
http://www.korutiorvosicentrum.hu/

A Körúti Orvosi Centrum a főváros központi, könnyen megközelíthető részén, elegáns környezetben várja a gyógyulni illetve szépülni vágyókat. A rendelő attraktív enteriőrje, a modern technológia, a jól képzett személyzet, a minőségi anyagok mind-mind a professzionális szolgáltatás részét képezik.

Körúti Orvosi Centrum
Vitalport Egészségcentrum Debrecen, Hajdúböszörmény
http://www.vitalport.hu/

A Vitalport Egészségcentrumban, Debrecenben és Hajdúböszörményben az allergia és a betegségek kiváltó okainak megszüntetésére törekszünk. A betegség megelőzése vagy annak korai felismerése a legfontosabb, módszerünkkel segítünk megőrizni testi-lelki egészségét. A kezelések több problémára végleges gyógyulást vagy jelentős javulást hoznak, mint a szénanátha, asztma, pollen- és egyéb allergia.

Vitalport Egészségcentrum Debrecen, Hajdúböszörmény
Harmony hall egészségközpont, audiológia és fül orr gégészet szeged
http://www.fulspecialista.hu/index.php?page=content&method=static&id=2

Audiológiai és fül orr gégészeti magánrendelés szegeden, a harmony hall egészségközpontban dr med habil vass zoltán

Harmony hall egészségközpont, audiológia és fül orr gégészet szeged
Allergológus
http://www.doktor-ok.hu/

Tavasszal és nyáron mind gyakrabban keresik fel az allergológus szakorvos rendelését, hiszen a virágzó fafélék, és fűfélék sokasága elsődleges oknak számít az allergiás megbetegedések kialakulásában. Egészségesen működő immunrendszerrel, a táplálkozásra és a mozgásra való kellő odafigyeléssel azonban sokat tehetünk azért, hogy szervezetünk mind jobban ellenálljon a környezeti hatásoknak.

Allergológus
Hirdetések
Oldal leírása
allergia.wyw.hu: Allergia katalógus: allergiás megbetegedések, az allergia tünetei, kezelése és megelőzése.
Gyűjteményünkben 244 válogatott allergia témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 244 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 13944