Ekcéma > Allergia - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Ekcéma > 9 weboldal. Kategória leírása:

allergia.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Sanatopic - Az ekcéma fajtái
http://www.sanatopic.hu/ekcema.php

Számos, egymással többé-kevésbé rokon kórképet neveznek ekcémának. Az ekcémák gyakoribb fajtái. Atópiás ekcéma, Kontakt ekcéma, szeborreás ekcéma, Nummularis ekcéma, Neurodermatitis, Stasis ekcéma, Dyshidroticus ekcéma, Asteatoticus ekcéma.

Sanatopic - Az ekcéma fajtái
Bőrproblémák kezelésére.
http://www.haztartas.com/hyacint/borapolo.html

Magyar - Géniusz Európa díjjal kitüntetett - készítmény ekcémás bőr ápolására. A krémcsaláddal a Delta 2008. októberében foglalkozott.

Bőrproblémák kezelésére.
Wikipédia - Ekcéma
http://hu.wikipedia.org/wiki/Ekc%C3%A9ma

Az ekcéma (régebbi nevén: izzag) a bőr krónikus, gyulladásos, az immunműködés egyensúlyának zavara miatt kialakuló betegsége. Jellemző tünetei a száraz, erősen viszkető bőr, amely a folytonos dörzsölés és vakarás miatt megvastagszik, a ráncok mentén és a bőrhajlatokban kisebesedik; a végtagokon a leggyakoribb. Rendszerint hullámokban jelentkezik: a beteg bőrfelület állapota egy időre jelentősen javul, majd időnként kiújul és fellángol az atópiás bőrgyulladás.

Wikipédia - Ekcéma
Az ekcéma kialakulása
http://www.hazipatika.com/topics/ekcema/articles/Az_ekcema_kialakulasa?aid=2 ...

Az ekcéma közös megjelölése azoknak a viszketéssel járó gyulladásos bőrbetegségeknek, amelyeket leggyakrabban a bőrrel kapcsolatba kerülő anyag vált ki (kontakt-ekcéma). Az ekcémát azonban nemcsak külső anyag válthatja ki, hiszen ugyanaz a vegyi anyag nem okoz mindenkiben tüneteket, hanem a beteg szervezetétől, sőt, pszichés állapotától is függ, hogy kialakul-e az ekcéma (hajlam).

Az ekcéma kialakulása
Orvosi jegyzet: ekcéma
http://egeszseg.origo.hu/cikk/0543/549374/ekcema_1.htm

Az orvostudomány mai álláspontja szerint nem vonható éles határ az ekcéma és a dermatitisz, azaz a bőr gyulladásos állapota között. Ezt tovább bonyolítja, hogy a köznyelv még szélesebb betegségcsoportra használja az ekcéma elnevezést. A bőr akut gyulladásos elváltozásait, mely bőrpírrel, kis kiemelkedő göbökkel, gyorsan növekvő, majd szétpukkanó hólyagocskákkal, duzzanattal, nedvezéssel, pörkképződéssel, majd hámlással, viszketéssel járnak, nevezhetjük dermatitisznek, vagy ekcémás dermatitisznek. Ezek hosszabb ideig fennálló, krónikus változatát ekcémának.

Orvosi jegyzet: ekcéma
Ekcéma - vitaminsziget.com
http://www.vitaminsziget.com/ecikk.php?id=1051

Az ekcéma magyarul idült bőrgyulladás. A bőrön kisebb-nagyobb terüle­teken vörös, gyulladt és pikkelyesen hámló foltok jelennek meg. A leg­gyakrabban érintett testtájak az arc, a fejbőr, a kéz és csukló, a könyök előtti és a térd mögötti terület. Az ekcéma gyakran erős viszketéssel jár, amit a vakaródzás csak súlyosbít. Vannak ekcémára hajlamos egyének. Ez a hajlam genetikai és atópiának nevezik, ilyenkor más allergiás alapú kórképek, például szénanátha, asztma is könnyebben kialakulnak különböző allergének hatására. Jelentősen befolyásolhatják a tünetek létrejöttét lelki tényezők, stressz, de étrendi elemekkel is sokszor visszaszoríthatóak.

Ekcéma - vitaminsziget.com
Az ekcéma gyógyítása Debrecenben és Hajdúböszörményben
http://www.vitalport.hu/ekc%C3%A9ma/

A Vitalport Egészségcentrumban, Debrecenben és Hajdúböszörményben az allergia és a betegségek kiváltó okainak megszüntetésére törekszünk. Módszerünk segítséget nyújt a szervezet immun- és önregenerációs tevékenységében, gyorsítja a gyógyulási folyamatokat, megelőzi az ekcéma kiújulását.

Az ekcéma gyógyítása Debrecenben és Hajdúböszörményben
Parajdi sószappan-ekcéma kezelésére
http://www.parajdisoszappan.hu

Parajdi sószappan-természetes alternatív megoldás ekcémás bőrtünetek kezelésre. Készítsünk sóoldatot a parajdi sószappanból, majd a kapott oldatott óvatosan egy vattakorong segítségével vigyük fel az ekcémás bőrfelületre, hagyjuk megszáradni majd finoman, száraz ruhával seperjük a bőrről a kicspódott parajdi sót.

Parajdi sószappan-ekcéma kezelésére
Az ekcéma kezelése és a tünetek enyhítése.
http://xn--ekcma-dsa.hu/aloe-vera-az-ekcemara

Kattints és ismerd meg az ekcémás kiütések kialakulási okait és a kezelési módokat és lehetőségeket. Az ekcéma egy krónikus betegség, amelyet természetes alapú gyógytermékekkel is kezelhetünk. Kellemetlen kiütésekkel jár, hiszen súlyos viszketést, piros bőrkiütéseket és bőrszárazságot is okoz. Az aloe vera egy hatékony termék, amely segítségével kezelhető és enyhíthető külsőleg és belsőleg is egyaránt az ekcéma.

Az ekcéma kezelése és a tünetek enyhítése.
Hirdetések
Oldal leírása
allergia.wyw.hu: Allergia katalógus: allergiás megbetegedések, az allergia tünetei, kezelése és megelőzése.
Gyűjteményünkben 249 válogatott allergia témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 249 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 14460