Bőrallergia > Allergia - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Bőrallergia > 8 weboldal. Kategória leírása:

allergia.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Ekcéma, bőrgyulladás, atópiás bőr kezelésére
http://www.exxemarepair.hu/

Az eXXema Repair vadonatúj termékcsalád az ekcéma tüneteinek (viszketés, száraz bőr, kivörösödés, pikkelyesedés) enyhítésére. Az eXXema Repair természetes anyagokat tartalmaz, melyek csökkentik a bőrirritációt. Használatával enyhíthető a viszketés. Az eXXema Repair termékek nem tartalmaznak szteroidokat. A krém bőrgyógyászatilag tesztelt, gyermekek bőrén is alkalmazható.

Ekcéma, bőrgyulladás, atópiás bőr kezelésére
Allergológia: Bőrallergia
http://videoklinika.hu/video/borallergia

A bőrallergia tüneteinek két nagy változata van: az ekcéma és a csalánkiütés. (videoklinika.hu)

Allergológia: Bőrallergia
Bőrön jelentkező allergiás tünetek
http://www.homeopatialap.hu/allbor.htm

A csalánkiütés olyan azonnali típusú allergiás reakció, mely legtöbbször enyhe pír, viszketés, kis ödémás kiemelkedés formájában jelentkezik a bőrön. Akut kiütést okozhatnak bizonyos bőrre került anyagok: növényi nedvek, rovarcsípés, kozmetikumok. Élelmiszerféleségek, ételek, ízesítő- és adalékanyagok: halak, kagyló, tojás, eper, olajos magvak, csokoládé, fahéj, vanília. Gyógyszerek: szalicilátok, penicillin stb.

Bőrön jelentkező allergiás tünetek
Bőrgyógyászat a Budai Egészségközpontban
http://www.bhc.hu/szakma-borgyogyaszat/

Miért forduljon a Budai Egészségközponthoz bőrgyógyászati problémáival? Képzett, tapasztalt bőrgyógyász szakorvosaink nemcsak a gyakran előforduló bőrgyógyászati megbetegedések, hanem a ritka elváltozások kezelésében is nagy gyakorlattal rendelkeznek. A csecsemőktől az idősekig minden korosztálynak hatékony segítséget nyújtunk!

Bőrgyógyászat a Budai Egészségközpontban
Nyári kozmetikumok és a bőrallergia
http://www.egeszsegkalauz.hu/nyaralas/nyari-kozmetikumok-es-a-borallergia-10 ...

A nyári kozmetikumok közül, könnyű használata miatt, leginkább a naptej és a napvédő krém örvend nagy népszerűségnek. Ennek ellenére sokan nem tudják, hogy nemcsak a napozás különböző fázisaihoz szükséges eltérő faktorszámú készítmény, de a különféle bőrtípusoknak megfelelően is más-más erősségűt kell választanunk. A nagyon világos bőrtől kezdődően a faktorszám 20-25-ről fokozatosan csökkenthető.

Nyári kozmetikumok és a bőrallergia
Bőrgyógyászati Magánrendelők-Fazekas utca
http://www.quali-derm.com

A bőr nemcsak védőréteg, hanem az emberi test kiválasztó rendszere is. Ezért a bőr betegsége és az egyén közérzete kölcsönösen hatnak egymásra. A bőrtünetek szinte mindig a szervezet működési zavaraira hívják fel a figyelmet! Nem mindig a bőr egyfajta szépséghibájára kell gondolnunk. Ezeknek a tüneteknek felismerésére és kezelésére adunk segítséget bőrgyógyászati magánrendelőinkben. Nálunk rendelő orvosaink magas szakmai színvonalat képviselnek, hosszú klinikai-és oktatói gyakorlatukkal, tudományos felkészültségükkel egyetemben végzik munkájukat. Orvosaink a következő szakterületen ajánlják fel segítségüket: -Klinikai bőrgyógyászat -nemigyógyászat és kozmetológia -Allergológia és immunológiai betegségek diagnózisa, és kezelése

Bőrgyógyászati Magánrendelők-Fazekas utca
Eredményes bőrallergia kezelések
http://www.robertkorhaz.hu/szakrendelesek/borgyogyaszat/borgyogyaszati-vizsgalat

Bőrgyógyászati vizsgálatok és eredményes kezelésük a budapesti Róbert kórház, szakmailag elismert orvosai által. Bőrgyógyászati problémáját alapos és körültekintő vizsgálat sorozat deríti fel, melyek után egyénre szabott, hatékony kezelés alkalmazható. Orvosaink nem futószalagszerűen dolgoznak, hanem teljes figyelmükkel pácienseikre figyelnek. Magánklinikánk mentes a zsúfoltságtól. A vizsgálatokat bejelentkezés alapján végezzük, és az alábbi problémákkal fordulhat rendelésünkhöz: akne, pattanás, ekcéma, rosacea, szemölcs, fibróma, kozmetológia, különböző bőrallergiák, elváltozások és tünetek.

Eredményes bőrallergia kezelések
A mosódió használata és előnyei
http://mosodio.net/mosodio-hasznalat.html

A hagyományos mosószerek sok esetben okoznak és okozhatnak az arra hajlamos embereknél bőrirritációt. A mosódió napjainkban egyre elterjedtebb természetes és környezetbarát mosószer, amelynek használata is rendkívül egyszerű.

A mosódió használata és előnyei
Hirdetések
Oldal leírása
allergia.wyw.hu: Allergia katalógus: allergiás megbetegedések, az allergia tünetei, kezelése és megelőzése.
Gyűjteményünkben 249 válogatott allergia témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 249 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 14460