Allergia > Allergia - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Allergia > 16 weboldal. Kategória leírása:

allergia.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Allergia vizsgálat, kezelés Debrecenben és Hajdúböszörményben
http://www.vitalport.hu/allergia/

A Vitalport Egészségcentrumban, Debrecenben és Hajdúböszörményben az allergia és a betegségek kiváltó okainak megszüntetésére törekszünk. A betegség megelőzése vagy annak korai felismerése a legfontosabb, módszerünkkel segítünk megőrizni testi-lelki egészségét. A kezelések több problémára végleges gyógyulást vagy jelentős javulást hoznak, mint a szénanátha, asztma, pollen- és egyéb allergia.

Allergia vizsgálat, kezelés Debrecenben és Hajdúböszörményben
Wikipédiában az allergiáról
http://hu.wikipedia.org/wiki/Allergia

Az allergia az immunrendszer egy túlzott reakciója olyan anyagokra, melyek normális körülmények között semmilyen választ nem váltanak ki a szervezet részéről. Az ilyen anyagokat allergéneknek nevezzük, ilyenek például a pollen, állati szőrök, atka, penészspórák, különböző állatok mérgei, mikroorganizmusok, élelmiszerek, gyógyszerek, vegyszerek stb. A tünetek nagymértékben változnak attól függően, hogy milyen szervben történik az allergiás reakció. Az allergia kezelésében nagy szerepet játszik a megelőzés, ami az allergének kerülését jelenti.

Wikipédiában az allergiáról
A legelterjedtebb allergiatípusok
http://www.webbeteg.hu/index.php?page=news_full&type=3&menu=betegseg&news_id ...

A három leggyakoribb allergiás betegség az asztma, a rhinitis és a különböző ételallergiák. Európában nyolcvanmillió embert tartanak nyilván különböző allergiás betegségekkel. Előfordulások, arányok.

A legelterjedtebb allergiatípusok
Allergia kezelés
http://allergia.bormarta.hu

Hogyha az allergia elviselhetetlenné teszi a mindennapjait, ne hagyja magát, tegyen ellene! Ma Magyarországon az emberek mintegy 10-15 százaléka szenved valamilyen allergiás megbetegedéstől.A Az allergiás megbetegedések sikeres és tartós kezelése akkor vihető végbe ha a kezelés nem ér véget a tünetek elmulasztásával, hanem a beteg általános egészségi állapotát is helyreállítjuk. Könnyítse meg mindennapjait Ön is és keressen fel kezelésemen. Hatékony és tartós allergia kezelés Budapesten, Óbudán.

Allergia kezelés
Az allergia lelki háttere
http://www.alternativgyogymodok.hu/index.php?p=illness&illness_id=79&character=A

Az interneten először és egyedülálló módon nálunk olvashat az allergiás megbetegedések lelki okairól.

Az allergia lelki háttere
Sóterápia
http://arecalba.hu/

Allergia és asztma helyett sóterápia! Egy idejében elvégzett sóterápia nagymértékben enyhíti az allergia okozta kellemetlen légúti tüneteket, jelentősen csökkentheti a gyógyszerekre szánt kiadásokat egész évben!

Sóterápia
Alapvető tudnivalók az allergiáról
http://egeszseg.origo.hu/cikk/0617/985248/alapveto_1.htm

Az allergia az immunrendszer túlzott reakciója. Az allergiával küzdő emberek immunrendszere a normálisnál erősebb választ ad egy vagy több, a környezetben megtalálható anyagra. Ezen anyag(ok) - allergének - egészséges emberben semmilyen reakciót nem váltanak ki, a szervezet ártalmatlannak tekinti őket. Az allergiás szervezet ezzel szemben ártalmas anyagként ismeri fel őket, és védekezően lép fel ellenük. Az allergiás betegségek nagyon gyakoriak. Fejlett országokban, így hazánkban is a lakosság 15-20 %-a szenved valamilyen allergiás megbetegedésben.

Alapvető tudnivalók az allergiáról
Betegszoba - Allergiás megbetegedések
http://www.betegszoba.hu/betegsegek/allergias_megbetegedesek/

Válassza ki azt a betegséget, melyhez tapasztalatot, kórtörténetet szeretne felvinni, vagy amelyhez kapcsolódóan kíváncsi a többi felhasználó tapasztalataira, a gyógyulások történeteire!

Betegszoba - Allergiás megbetegedések
Kialakulásának okai
http://egeszseg.origo.hu/cikk/0617/985248/alapveto_4.htm

Az allergia bárkit érinthet, nincs vele szemben védettség. Az allergia kialakulásában az öröklődésnek komoly szerepe van. Örökölni azonban csak a hajlamot lehetséges, és azt sem az összes allergénnel szemben. Ha az egyik szülő allergiás, a gyermeknek 50% esélye van allergia kifejlődésére. Ez az esély 75%-ra emelkedik, ha mindkét szülő érintett.

Kialakulásának okai
Téli allergiák
http://www.informed.hu/betegsegek/betegsegek_reszletesen/immunology/allergy/ ...

A téli allergiák kialakulásában megváltozott életmódunk, a friss levegőn történő kevesebb tartózkodás és mozgás, a kevesebb vitamindús élelmiszer fogyasztása is közrejátszik. A lelki tényezők is elősegíthetik a téli allergiák kialakulását: csökken a nappalok és a napsütötte órák száma, és ez többeknél lehangoltsághoz, ill. az allergiára való hajlam növekedéséhez vezethet.

Téli allergiák
Allergia kezelése mellékhatások nélkül
http://www.allergia-terapia.hu/

Szakembereink a beltéri allergének felszámolására lettek kiképezve. Az allergia konkrét okozóját, az allergént távolítjuk el otthonából, így szervezete megkönnyebbülhet az állandó allergén terheléstől. Semmilyen vegyszert nem használunk a folyamat során. Berendezésünk bármilyen kárpitot, ágybetétet, szőnyeget képes megszabadítani az allergizáló lerakódásoktól, így otthona levegője megtisztul.

Allergia kezelése mellékhatások nélkül
Keresztreakciók
http://egeszseg.origo.hu/cikk/0617/985248/alapveto_5.htm

Többen megfigyelhették már, hogy allergiás panaszaik, főleg allergiás szezonban, olyankor is erősödnek, amikor nincs semmilyen jel arra, hogy az allergén-koncentráció emelkedett lenne a környezetben. Ennek hátterében sokszor a keresztallergia jelensége áll. A keresztallergia azt jelenti, hogy bizonyos anyagok képesek más anyagot helyettesíteni, utánozni, ami az allergiás tünetek megjelenését eredményezheti.

Keresztreakciók
Fit-Way egészségformálás, harmónia rovat
http://www.fitway.hu/index.php?module=e_h_all&tid=63

Az allergia és asztma természetes gyógyítása Butejko módszerrel. Lényege, hogy olyan légzőtechnikákra tanít meg, amelyekkel növelhetjük vérünkben a széndioxid-szintet. Ennek túl alacsony volta okozza az erek görcsét. Ez a módszer már bevált Ausztráliában, Angliában, nálunk most ismerkednek vele. Ha valaki elsajátítja, rendszeresen gyakorolja, akkor elhagyhatja a gyógyszereket.

Fit-Way egészségformálás, harmónia rovat
Allergén
http://hu.wikipedia.org/wiki/Allergen

Azokat az anyagokat, amelyek allergiás reakciót váltanak ki allergéneknek nevezzük. Az allergia egy olyan túlérzékenység az immunrendszer szempontjából, hogy valójában ártalmatlan anyagokra reagál. Az allergének az erre érzékennyé vált immunrendszer szempontjából antigénként viselkednek, és elindul a védekezés. Azonban ez a védekezés már olyan erős, valójában túlzás az immunrendszer szempontjából, hogy kellemetlen tünetek jelentkeznek a betegnél és ez megterheli a szervezetét, vagy súlyos esetben halálos lehet. Valamint meg kell említeni, hogy szövődményei is kialakulhatnak.

Allergén
Allergiáról a Patikapédián
http://patikapedia.hu/allergia

Az allergia (atópia) olyan, egyébként ártalmatlan anyagokra adott válaszreakció, melynek kialakulásában az immunrendszer játszik közre, a védekezőrendszer helytelen működése miatt indokolatlanul immunreakciót generál.

Allergiáról a Patikapédián
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
allergia.wyw.hu: Allergia katalógus: allergiás megbetegedések, az allergia tünetei, kezelése és megelőzése.
Gyűjteményünkben 249 válogatott allergia témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 249 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 14460